Veliki uspeh niških stonotenisera sa invaliditetom (VIDEO)

 

Proteklog vikenda u Novom Sadu održano je ekipno državno prvenstvo u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom. Stonoteniseri STK OSI Nais ostvarili su najbolji rezultat od osnivanja kluba.

 

 

Takmičenje je održano u četiri kategoriji u zavisnosti od vrste invaliditeta, a niški stonoteniseri su se takmičili u tri kategorije i u svakoj osvojili po medalju. Osvojena su dva srebra i jedna bronza.

U kategoriji T1-5 drugo mesto su osvojili Bojan Stamenković, Miloš Stojiljković i Andrej Radulović.

 

 

 

 

U kategoriji T6-8 niški stonoteniseri su takođe stigli do srebra, a igrali su u sastavu: Milan Antić, Nikola Jovanović i Milorad Jovanović.

 

U kategoriji T9-10 treće mesto su osvojili Bojan Jovanović, Dario Stošić i Miloš Tasić.

 

 

 

“Ovo je za nas neverovatan uspeh, sve tri ekipe su odigrale na visokom nivou od početka do kraja turnira. Bilo je dosta uzbudljivih mečeva, neizvesnosti do poslednjeg poena, mnogo nervoze ali i odličnih poena. Naš cilj je bio osvajanje bar dve medalje na državnom prvenstvu, posle prvog odigranog turnira u junu shvatili smo da sve tri ekipe mogu do odličja. Trenirali smo i pripremali se za ovaj drugi deo sa željom da ostvarimo što bolji rezultat. I odlično smo odigrali ovaj drugi turnir, sve tri ekipe su dale svoj maksimum. Zadovoljni smo na kraju a ovi rezultati nam daju motiv da treniramo i više i bolje kako bi u narednim godinama došli do još boljih rezultata”-kažu u NAIS-u.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.