Važna pobeda Naise (VIDEO)

11. kolo Superlige, Naisa-Vojvodina 32-26

 

Rukometašice Naise pobedom su otvorile nastavak šampionata, pošto su u sali OŠ „Miroslav Antić“ bile bolje od ekipe Vojvodine i slavile sa 32-26(18-15).

Ova utakmica bila je od izuzetne važnosti za Naisu, pa bi, najpre u tome, trebalo tražiti razloge za nešto slabiji početak.

Imale su gošće i po 2 gola prednosti, ali je nekako sredinom prvog dela sve došlo na svoje.

Naisa preuzima vođstvo i prvi deo susreta rešava sa 3 gola prednosti. Za isto toliko Naisa je bila bolja i u drugom delu, tako da domaći tim rutinski dobija utakmicu sa 32-26.

Najefikasnije u niškom taboru bile su Jelena Knežević sa 8 i Olivera Nikolić sa 7 golova, dok je kod gošći Milica Aćimović postigla 6 golova.

U narednom kolu Naisa gostuje ekipi Mladosti iz Nove Pazove i nakon te utakmice biće jasnije da li će se tim iz Niša boriti za gornji deo tabele.

O utakmici su nakon meča govorile Linea Čočaj i Lana Mijailović, kao i treneri dve ekipe Slavko Krnjajac i Igor Nikolić.

 

Niš, sala OŠ „Miroslav Antić“

Gledalaca 250

Sudije: Dimitrije Matić, Branislav Vujanović (Beograd)

Isključenja: Naisa 10 minuta, Vojvodina 10 minuta. Sedmerci: Naisa 4 (3), Vojvodina 4 (2).

ŽRK NAISA: Nedeljković, Ivanović, M.Nedeljković, Konatar 2, Milošević 1, Čočaj 5, A.Ranđelović, P.Ranđelović, J.Stojanović 4, Nikolić 7, Grujić, Đorđević Zdravković 3, Bukurić, B.Stojanović 2, Knežević 8.

ŽRK VOJVODINA: Guteša, Šarančić, Bulatović, Aćimović 6, Ćetković 1, Božić, Mijailović 2, Čabarkapa, Todorovski, Čubrilo 5, Sivčev 2, Novosel 3, Gramatov 5, Bahun 2, Mitrović, Drinić.

 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.