Vaterpolisti Naisa žele pobedu na Čairu

Posle četiri utakmice na strani, vaterpolisti Naisa konačno će zaigrati na Čairu. Oni u petom kolu Superlige dočekuju Zemun, a kako ističu iz niškog kluba pobeda je imperativ.

Posle četiri gostovanja, verovatno i najteža ove sezone, konačno igramo kući. Nažalost u meč ulazimo bez pobede. Utakmica ima etiketu: Mora da se pobedi. Mi u takvom raspoloženju dočekujemo utakmicu, tako se spremamo. Nema više opravdanja, niti mesta za opravdanja za poraz. Moramo da ponovimo partije iz Regionalne lige i Kupa. Na dobrom smo putu, jer smo već protiv Partizana na trenutke podsetili na tu ekipu. Ako ponovimo te partije ne bi trebali da imamo problem, dobro je što igramo pred našom publikom, značiće nam podrška sa tribina. Što se tiče Zemuna oni za nas donekle jesu nepoznanica, ne znamo šta možemo da očekujemo od njih. Ipak, mi se najviše koncenrišemo na našu igru, da mi konkretno odigramo dobro utakmicu i uradimo ono što trener od nas očekuje. Mislim da će to biti dovoljno za pobedu, kaže igrač Marko Pavičić.

Nais je sa većinom ekipa iz Superlige, već odmerio snage u A2 ligi. Zemun nije na toj listi. Ipak Nišlije su ˶prostudirale˝ Beograđane i kažu da najveća opasnost preti od pozicionog napada.

Sigurno je da smo na početku Superlige imali teška gostovanja, protiv Partizana, Zvezde i Šapca. Zbog toga smo došli u ovu situaciju gde smo. Zemun sigurno zna da igra vaterpolo, ali i mi smo se dobro spremali. Svi su zdravi i spremni za meč. Nadam se da ćemo uz jaku odbranu, smirenost u napadu i veliku podršku publike uspeti da sva tri boda zadržimo na Čairu, kaže trener Stefan Luković.

Nais i Zemun jedine su ekipe bez bodova i nalaze se na začelju tabele. Duel na Čairu zakazan je za petak u 20:30h. Ulaz je slobodan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.