Vaterpolisti Naisa slavili u Šibeniku

Vaterpolisti Naisa upisali su pobedu u drugom kolu Regionalne A2 lige. Duel između Solarisa i Naisa u Šibeniku završen je rezultatom 6:9 (2:3, 0:2, 2:4, 2:0).

Prva deonica pripala je niškom timu, a najefikasniji su bili Petrović sa dva gola i Mitrović sa jednim. Sa druge strane precizni su bili Komadina i Petković. Tri minuta igre u drugoj četvrtini bila su dovoljna Marku Boloviću da zatrese mrežu Jukića i donese Naisu +3 (2:5).

Posle odmora i jedan i drugi tim bili su raspoloženi za igru. Kao i prethodne dve četvrtine i ova je pripala Naisu. Pogocima Pavičića i Mitrovića niški tim uvećava prednost na velikih + 5 (2:7). Seriju Nišlija sa dva gola prekida Nikola Štrkalj koji održava svoj tim u igri. Ipak i to je bilo kratkog daha, jer je Bolović ponovo dodao gas i sa nova dva pogotka omogućio svom timu da u poslednju deonicu uđe sa znatnom prednošću. Poslednja četvrtina priprala je domaćem timu, ali 2:0 nije bilo dovoljno da se stigne vođstvo gostiju.

Nais je do pobede predvodio Marko Bolović sa četiri gola, kod domaćih se istakao Štrkalj sa tri.

Solaris – Nais 6:9 (2:3, 0:2, 2:4, 2:0)

Solaris: Štrkalj 3, Komadina 1, Petović 1, T.Seferović 1, Jukić 6 odbrana, Malenica, Nimac, Koprčina, Rak, E. Seferović, Bulat, Pelicarević, Kalauz, Šparada;

Nais: Bolović 4, Petrović 2, Mitorvić 2, Pavičić 1, Lazić 11 odbrana, Stanković, Milić, Dimitrijević, Matija Milošević, Đurđević, Mladen Milošević, D. Milošević, Stojiljković, Đorđević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.