Vaterpolisti Naisa oslabljeni na megdan Vojvodini

Sezonu u Regionalnoj A2 ligi vaterpolisti Naisa započinju gostovanjem Vojvodini. Duel je zakazan za subotu 7. oktobar u 19h.

Put Novog Sada niški tim kreće oslabljen, jer u sastavu sigurno neće biti trojice povređenih igrača. U Nišu će ostati Tihomir Živić, Nemanja Šilj i Mladen Stevanović. Standardni trio sigurno će nedostajati u bazenu, ali izostanak ovih igrača treba da bude samo motiv više ekipi da pruži maksimum.

Vojvodina je jedna od tri ekipe koje će se boriti za ulazak u A1 ligu. Njihove ambicije su jasne i oni to ne kriju. Idu da uzmu sve trofeje i u Jadranskoj i domaćoj ligi. Imamo peh sa povredama, ali šta je tu je. Od igrača koji budu u sastavu očekujem da pruže svoj maksimum. Idemo da igramo bez nekog imperativa, da pokažemo šta smo radili i šta znamo. Videćemo za koliko će to biti dovoljno. Igrači nemaju opterećenje njihovo je samo da daju sve od sebe od prvog do poslednjeg minuta. Idemo da skupo prodamo kožu, poručuje trener Naisa Nenad Vasilovski.

Atmosfera na Čairu je, kao i uvek, odlična i svi u dobrom raspoloženju očekuju duel. Novi igrači su se uklopili i sve funkcioniše dobro, kaže novi kapiten Naisa Igor Lazić.

Vojvodina jeste jak tim, ali mi ne idemo sa belom zastavom. Idemo da vidimo koliko možemo i koliko smo spremni u ovom trenutku. Biće teško, oni su dosta spremni i plivački i taktički, sa druge strane mi smo nekompletni. Idemo da odigramo što bolje možemo. Radili smo naporno, dobro smo prihvatili sve tehničke, taktičke i fizičke zahteve trenera. Ulazimo u neki novi sistem rada i mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji. Za sada funkcioniše sve dobro idemo da se borimo i ispitamo naše mogućnosti.

U prvom kolu Regionalne A2 lige sastaće se još

Šabac – Solaris

Medveščak – Zagreb

Valjevo- Cattaro

Slobodna će biti ekipa Zadra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.