ping pong

Utakmica sa Bekamentom u senci povrede golmanke Naise (VIDEO)

Utakmica sa Bekamentom u senci povrede golmanke Naise (VIDEO)

Golmanka Naisa Anastasija Čogurić teško se povredila nakon jedne uspešne intervencije na pripremnoj utakmici sa ekipom Bekamenta. Prema prvim procenama stradali su prednji ukršteni ligamenti kolena, što je jedna od najtežih povreda  sportista. To praktično znači da će Anastasija biti više meseci van terena.

Pod utiskom velikog peha, koji se zbio u 20.minutu, snage su odmerile dve ekipe koje pretenduju na najviši plasman, drugoplasirani Bekament i trećeplasirana Naisa.

Sama utakmica je bila izjednačena, što pokazuje i konačan rezultat, 29-28 za Bekament. U većem delu susreta Naisa je vodila, a treba istaći da su i jedan i drugi trener, Bošković s jedne i Jovanović s druge strane „krili karte“ pred početak sezone.

Šansu su pružili većem broju igračica. U domaćem timu neke rukometašice su šansu na ovoj utakmici iskoristile, dok je pred  pojedinima tek period dokazivanja. Ono što je evidentno je da će Naisa u drugom delu prvenstva biti ubojitija po desnom krilu, na kome su minutažu na ovoj utakmici podelile Teodora Zdravković i Jovana Bogojević.

Ono što je još važnije prostora za napredak u igri itekako ima. Sa druge strane jasno je da trener Naise Svetislav Jovanović, posle povrede Čogurićeve, neće imati velikih mogućnosti za kombinovanje na golu, jer pored iskusne i standardno dobre Milene Petković, ima još samo mladu, ali sve bolju Katarinu Ivanović, mada je prvom timu priključena i još mlađa Andrijana Vavan.

Naisa drugi deo sezone otvara u subotu 25.januara, kada od 18,30 sati dočekuje ekipu Mladosti iz Nove Pazove. Ulaz je slobodan.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.