Učenici OŠ Sveti Sava osvojili bicikle u akciji “Stop! Svi na sport” (VIDEO)

Sportski savez, Policijska uprava i Školska uprava u Nišu na najbolji način iskoristili su Miholjsko leto da se dodatno približe mališanima kroz igru i tradicionalno nadmetanje u odbojci, gimnastici i tekvondou, ali i kroz neke nove sportove i sportske dicipline…

Medju mališanima sigurno je i onih koji će poželeti da jednog dana budu upravo vatrogasci.

Veliko interesovanje vladalo je i za  poligon koji je pripremio niški odred Žandarmerije. Osveženje ove godine svakako je i mačevanje.

Od popularnijih sportova, tu je, kao i svih prethodnih godina bila odbojka i Odbojkaški klub „Stampedo“, a poseban magnet za mališane bio je poligon Tekvondo klubas „Asteriks“.

Posebno mesto u samoj organizaciji manifestacije „Stop!Svi na sport“ zauzela je i školica sporta „Run Fun“, koja je za četvrtake pripremila poligone spretnosti.

Akcija čiji je tradicionalni pokrovitelj Grad Niš preko Gradske uprave za društvene delatnosti u potpunosti je uspela. Pobednici su svi učesnici, neki manje, a neki malo više. Osnovna škola „Sveti Sava“ stigla je sa najvišim ambicijama. Tim je pažljivo selektiran i rezultat nije izostao-prvo mesto pripalo je ovoj niškoj školi!

Osmeh nije silazio sa lica učiteljice Jasmine, ali su najsrećniji ipak bili novi vlasnici dvotočkaša…

Ovoga puta najbolji su bili učenici Osnovne škole „Sveti Sava“. Ostalima ostaje da vežbaju i da se još bolje pripreme za narednu akciju, na proleće iduće godine…

 

Ovaj sadržaj je deo projekta „Sport u GO Medijana“ koji je sufinansiran iz javnih sredstava Gradske opštine Medijana. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.