Ubedljiv poraz Naise od Malage. Revanš već sutra

Rukometašice Naise ubedljivo su poražene od ekipe Malage u prvoj utakmici 1/8 finala Evrokupa sa 37-24 (21-12).

Naisa je loše odigrala drugi deo prvog poluvremena i čini se da je upravo taj pad u igri bio i odlučujući. Upao je tim iz Niša u ritam španske ekipe, koja je iz kontri i polukontri kažnjavala svaku grešku.

U 15.minutu bilo je 8-7 za domaće, dok je samo pet minuta kasnije, kako se ispostavilo, meč bio prelomljen jer je Malaga stigla do 14-7. Uzeo je trener Naise Ljubomir Obradović pravovremeno tajm aut, ali ekipa nije uspela da prekine seriju domaćih od 10-og do 15-og minuta.

Na poluvremenu je bilo već 21-12 za domaći tim.

U drugom delu igre, Naisa jeste zaigrala angažovanije, ali nije uspela da ublaži poraz, pa je Malaga stigla do ubedljivih 13 golova razlike, 37-24.

Utisak je da Naisa može da se nosi sa Malagom, ali je teško očekivati da može da se nadoknadi visoka prednost ekipe iz Španije, pogotovo što se i revanš, koji je na programu već sutra od 18 sati,  igra u Malagi.

Formalni domaćin je Naisa, a meč se može pratiti preko video linka https://youtu.be/9F5YYlC-ieM

 

Malaga. Bez gledalaca.Sudije: Lukas Beulaker, Krištof Gilis (Belgija). Isključenja: Malaga 8 minuta, Naisa 6 minuta. Sedmerci: Malaga 4 (3), Naisa 4 (3).

ŽRK NAISA: Petković, Mitić, T.Petković, Đurović, Radović 4, Stojanovska 6, T.Petković, Stankovski, Stamenković, Nikolić 1, Filipović 3, Simatović 1, Sukur 4, Tasić 1, Gakidova 4.

RINKON MALAGA: Kasteljanos, Fernandez, Bravo 9, S.Lopez 7, Rohas 5, E.Lopez 4, Doiro 3, Arderius 2, Sančez 2, Perez 2, Garsija 1, Gutierez 1, Pineira, Dos Santos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.