U “Rovčetu” trke roleraša za vikend

 

Predstojeće subote, na terenima Sportskog centra “Rovče” biće održano Otvoreno prvenstvo Srbije GO Crveni Krst 2024 u roler krosu.

Reč je o disciplini koja je veoma popularna kod mlađih roleraša, ali i stariji podjednako uživaju, jer je to prilika da svako pred publikom pokaže svoje roleraške veštine.

Svi učesnici imaće zadatak da savladaju, odnosno preskoče, zaobiđu ili se provuku kroz prepreke na posebno osmišljenom poligonu koji nije lak, ali nije ni pretežak za roleraše sa elementarnim znanjem i iskustvom u vožnji rolera. Nastupa se pojedinačno, dva puta, nakon čega se vremena sabiraju i proglašava pobednik.

Učesnici će biti razvrstani po starosnom kriterijumu u nekoliko kategorija, te će najmlađi takmičari imati do 6, a najstariji 15 i više godina.

Nagrade su medalje za prva tri i diplome za četvrto i peto mesto. Takmičari nastupaju na sopstvenu odgovornost, te je preporučeno korišćenje zaštitne opreme.

Prijava je besplatna i može se obaviti slanjem sms poruke na broj 067 717 4428, ili na sam dan takmičenja do 12 sati, u koliko i roler kros. Svi zainteresovani mogu da se prijave.

Organizator Prvenstva u roler krosu je ISST Extreme, a pokrovitelj manifestacije Gradska opština Crveni Krst.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.