U Bijeljinu po iskustvo

Košarkaši u kolicima KKK „Nais” nastavljaju narednog vikenda sa takmičenjem u Prvoj ligi Srbije (PLS). U subotu 23. novembra održaće se turnir PLS-a u Bijeljini. Pored niške ekipe na turniru će učestvovati KKK „Singidunum” – Beograd, KKK „Dunav” – Apatin i domaćin KKK „Bijeljina”. Nais će odigrati mečeve protiv „Bijeljina” i „Dunava”.

Treći skakač PLS-a i reprezentativac, Aleksandar Dinić, optimističan je po pitanju razvoja  kluba. Smatra da na turniru u Bijeljini, kako i celokupno učešće u PLS-u, treba da bude usmereno za promociju košarke u kolicima, ali i sticanje igračkog iskustva.

„Imamo kontinuitet kvalitetnih treninga, a sada i utakmica sa jačim i iskusnijim protivnicima od kojih stalno učimo i postajemo bolji igrači. U Bijeljinu idemo po novo iskustvo, da sprovedemo zamisli našeg trenera, da manje grešimo, da budemo efikasniji u napadu.” – objasnio je „niški Denis Rodman”.

„Nais” ima sjajne odnose sa KKK „Bijeljina” koji traju već godinu i po dana.

„Mi u KKK „Nais” smo zahvalni sportskim prijateljima iz KKK „Bijeljina” na nesebičnoj pomoći sve ovo vreme. Od njih smo dobili prva sportska kolica, imamo stalnu komunikaciju u vezi organizacije kluba, držali su nam treninge u Nišu, a prve utakmice smo odigrali zahvaljujući njima uprvavo u Bijeljini.” –   rekao je predsednik KKK „Nais”, Marko Aleksandrović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.