Trka mališana za kraj sezone na ledu (VIDEO)

Čak ni uz pomoć stilskih figura led ne može da bude vreo, ali atmosfera na ledu i te kako može da se popne do usijana. Zato što klizanje samo po sebi podiže adrenalin, ali i zato što klizači po tradiciji, pred kraj sezone, vole da stanu na crtu i pokažu šta znaju.

Tako se, na klizalištu Sportskog centra Čair, odigrala još jedna trka u brzom klizanju na kojoj su klizali svi koji su isplanirali avanturu i dobru zabavu za subotnje veče.

Takmičari na klizaljkama od 5 do 15 godina imali su različite zadatke – neki da se izbore sa ledom, a neki sa konkurencijom.

Klizalište Čair je jedino koje postoji u Nišu tako da poređenja sa boljim ili gorim prosto ne dolaze u obzir. Ako je zima blaga i topla kao što je bila ova, uživanje u ledenim čarolijama može i da se iskomplikuje, ali na sreću, bilo je dovoljno leda i za rekreativce i za sportske treninge.

Kao realizator trke, “Extreme” se zahvaljuje upravi Sportskog centra Čair na, kako kažu, izuzetnoj saradnji tokom čitave ovogodišnje sezone, kao i pri zajedničkoj organizaciji završne smotre klizača. Inače, klub roleraša koji zimuje na klizalištu Čair, za nekoliko dana vraća se svojim primarnim treninzima na rolerima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.