Student u velikoj krizi (VIDEO)

Košarkašice Studenta nikako da pronađu sebe.Posle katastrofalnog poraza od Art basketa u Beogradu, očekivalo se da će ekipa pokazati karakter i da će do novih bodova stići već u hali Čair protiv ekipe Radničkog iz Kragujevca.

 

Zabeležen je, međutim, novi poraz, 91-112 (14-29, 40-34, 12-29, 25-20).

 

Loše su košarkašice Studenta ušle u meč. Već nakon pve četvrtine zaostajale su 15 poena, ali su utisak donekle popravile do poluvremena. Dobile su drugi deo susreta i stigle do jednocifrenog zaostatka na poluvremenu.

 

Ipak, u samom finišu druge četvrtine Radnički je vezao dve trojke, a čini se da je ovaj segment igre i odlučio utakmicu.

 

Nada da Student može dom pobede, išćezla je već početkom treće četvrtine. Loše otvaranje treće četvrtine, nateralo je trenera domaće ekipe Biljane Stanković, da minut odmora uzme već nakon nepunog minuta igre. I imala je što-šta da kaže svojim košarkašicama. Student u tom delu utakmice nije uspevao ni da izvede loptu, a kamoli da igru prenese na protivničku polovinu.

 

Ovaj period igre Student gubi sa 29-12 i tada je već samo bilo pitanje, kolikom će razlikom ovoga puta niški tim biti poražen.

 

Problema ima puno, a trener Studenta, proslavljena Biljana Stanković, ne tražeći alibi, u dahu je nabrojala bar tuce njih.

 

Student se nakon poraza od Radničkog nalazi na začelju tabele sa samo jednom pobedom u sedam odigranih kola. Sledi pauza zbog reprezentativnih obaveza koja će niškim košarkašicama itekako dobro doći. Da se malo konsoliduju redovi, da se saniraju povrede i da se podigne samopouzdanje. Da se ne izgubi priključak za ekipama koje opstaju u ligi.

 

Prošlo je vreme kada je Student želeo da tim stvara u nižem rangu takmičenja- Nišlijke žele elitu, jer Niš zaslužuje košarkaškog prvoligaša.

 

 

 

 

 

 


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.