“Stop! Svi na sport”ponovo u starom formatu (VIDEO)

 

Tradicionalna akcija „Stop! Svi na sport“, koju organizuje Sportski savez Niša u saradnji sa Policijskom upravom u Nišu, Školskom upravom u Nišu i brojnim sportskim organizacijama biće održana i ove godine.

 

U parku „Čair“ velika jesenja manifestacija najavljena je kroz takmičenja đaka trećeg i četvrtog razreda iz škola „Ratko Vukićević“ i „Učitelj Tasa“.

 

Za animaciju dece ovoga puta bili su zaduženi predstavnici Atletskog kluba „Železničar“ i Odbojkaškog kluba „Stampedo“, kao i službenici Policijske uprave u Nišu koji su organizovali slagalicu i igru memorije, ali i predstavili pojedina vozila iz svog voznog parka, koja su itekako bila zanimljiva osnovcima.

 

Za dobar štimung bila je zadužena regionalna zvezda Maja Vodeničarski, koja promociju može da očekuje i na Tik Toku…

 

U pojedinim disciplinama bili su uspešniji učenici Osnovne škole „Učitelj Tasa“, a u drugim, pak, njihovi vršnjaci iz Osnovne škole „Ratko Vukićević“.

 

Akcija se tradicionalno održava od 2015 . godine, a zanimljivo je da se sa akcijom nije prestalo ni u doba najžešće pandemije Covid-19.

 

Promotivno izdanje ovogodišnje akcije „Stop!Svi na sport“ bila je prilika i da Policijska uprava Niš predstavi deo svog rada sa najmladjim sugradjanima visokim gostima iz partnerskih evropskih zemalja.

 

Sa improvizovabnih poligona u parku „Čair“ svi su otišli zadovoljni, a ponajviše učenici dve škole.

 

Tradicionalna godišnja akcija „Stop!Svi na sport“ uz učešće svih niških osnovnih škola biće održana na jesen.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.