Srpski kikbokseri spremni za balkansko prvensto

Kik boks reprezentacija Srbije, posle odrađenih priprema u sklopu “Balkan kampa” na Vlasini u jakom sastavu nastupiće u Skoplju od 3. do 5. septembra na Prvenstvu Balkana u K-1 i low kick disciplinama.

 


Srđan Radulović, selektor Srbije, odredio je spisak 57 takmičara ( 26 seniora, 19 juniora 2003/04, i 12 mlađih juniora 2005/06.).

 

“Spisak bi bio širi, da nemamo povrede ili trenutno lošu formu nekoliko dobrih takmičara, koji će propustiti Balkansko prvenstvo. Samo oni koji su potpuno spremni predstavljaće Srbiju na međunarodnoj sceni. Reprezentacija je svakako spremnija od nastupa u Karlovcu na Evropskom kupu u maju mesecu, kada je Srbija zauzela 1. mesto u veoma jakoj konkurenciji oko 1600 takmičara”- istakao je Radulović.

 

 

 

cof

 

 

Među reprezentativcima je i četvoro predstavnika KBK “Niš”: Miloš Janković, Lazar Arsić, Nikolina Stevanović i Gordana Marjanović. Svi se nadaju osvajanju najsjajnijeg odličja, a najteže će biti Arsiću koji u kategoriji ima odlične reprezentativce iz Turske, Crne Gore, BiH, Severne Makedonije, Slovenije…

 

Ovo takmičenje će biti odlična provera za Svetsko seniorsko prvenstvo oktobra u Italiji, i Evropsko juniorsko prvenstvo novembra u Crnoj Gori..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.