Specijalno priznanje za Branislava Kačara. Novinari godine – Dragan Panajotović i Branislav Ignjatović

Na tradicionalnom Sportskom balu koji će biti održan 20. decembra u restoranu “EI Bolji život” biće proglašeni najbolji sportisti Niša u 2018. godini – Sportista godine Niša, najbolji mladi sportista, najbolji sportski kolektiv… Glasanje žirija koji čine sportski novinari i sportske legende – dosadašnji najbolji sportisti Niša, već je završeno. Tek uoči samog Sportskog bala biće poznato ko su sportisti sa najviše glasova (po tri nominacije u svakoj kategoriji).

Ono što se sada zna jeste da su sportski novinari, između sebe, za najbolje u 2018. godini odabrali Dragana Gagu Panajotovića, novinara specijalizovanog košarkaškog portala “MVP” i Branislava Baneta Ignjatovića, urednika portala “Sport juga”.

Na samoj svečanosti, koja se održava po jubilarni 40. put biće dodeljena i specijalna priznanja, a jedno od njih Sekcija sportskih novinara Niša namenila je i Branislavu Kačaru, gradskom većniku resorno zaduženom za omladinu i sport.

U saopštenju ovog novinarskog udruženja navodi se da je Sekcijа ovаkvu odluku donelа ceneći znаčаjnu pomoć koju resorni većnik pružа u orgаnizаciji “Izbora sportiste godine Niša, ali i za rezultate rada, a pre svega ključni doprinos u rekonstrukciji kultnog sportskog kompleksа „Rovče“ u  Tvrđаvi, аli i kompletnu strаtegiju sportske politike u grаdu, stopostotnu reаlizаciju budžetа predviđenog zа sport, što, sve, zа posledicu imа odlične rezultаte niških sportistа i klubovа, od kojih su čаk četiri (u kolektivnim sportovimа sа loptom) ove jeseni bili učesnici međunаrodnih tаkmičenjа”, stoji u sapštenju Sekcije sportskih novinara Niša.

Nagrade će dobitnicima biti uručena na Sportskom balu, 20. decembra u restoranu “Bolji život” u Nišu.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.