Objavljeni kandidati za najbolje sportiste grada Niša

U organizaciji Sekcije sportskih novinara Niša, po 40. put organizovan je izbor za najbolje sportiste grada.

Nagrade se dodeluju u tri kategorije: Najbolji sportista, Najbolji mladi sportista i Najbolji sportski kolektiv. Sekcija je na jučerašnjoj pres konfersniji objavila imena prvih troje u svakoj od kategorija, a pobednike će proglasiti na Sportskom balu koji se održava u četvrtak 20. decembra sa početkom u 20h.

U najužoj konkurenciji za Najboljeg sportistu, pored prošlogodišnje pobednice sportske penjačice Staše Gejo, još su i rukometaš Stevan Sretenović i streličar Nikola Stefanović.

Kod mladih sportista pobednik će se birati između košarkašica Vladane Vujisić i Marije Stojanović, fudbalera Lazara Ranđelovića i prošlogodišnjeg dobitnika tog priznanja, plivača Andrije Petkovića.

Među klubovima u najužoj konkurenciji ostali su Ženski rukometni klub Naisa, muški Rukometni klub Železničar, kaoi i Fudbalski klub Radnički.

Mnogočlani žiri koji je odlučivao o nagradama, čine dosadašnji dobitnici laskavog priznanja za Najboljeg sportistu grada kao i sportski novinari članovi Sekcije sportskih novinara Niša.

Sportski novinari su ujedno odlučili da za najbolje u svojim redovima u 2018. proglase Dragana Panajotovića novinara MVP portala kao i Branislava Ignjatovića sa portala Sport juga.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.