Šarac pred 1/4 finale Kupa: Vojvodina favorit!

Fudbaleri Radničkog dočekaće u četvrtak, 4. maja od 18:30h, ekipu Vojvodine u četvrtfinalu Kupa Srbije. Uoči duela na Čairu iz Radničkog poručuju da im fokus nije na Kupu, ali da ne dočekuju Novosađane sa belom zastavom.

 

Dok najvijači utakmicu sa Vojvodinom vide kao priliku za spas sezone ili put koji vodi ka Evropi, na Čairu imaju drugačiji pristup meču.

 

Fokus našoj ekipi sada mora da bude Super liga i rezultati u njoj. Najbitnija nam je sledeća prvenstvena utakmica protiv Napretka u Kruševcu, rezultati u preostale četiri utakmice i opstanak u ligi. Kup ćemo, međutim, izaći da odigramo maksimalno i pokušaćemo da obezbedimo prolaz dalje. Tražimo svoju šansu u Kupu, ali ukoliko ne uspemo u tome čestitaćemo protivniku. Vojvodina je po rezultatima, plasmanu i po formi sigurno favorit sutra, ali, jednostavno, nama je pritisak u ovom takmičenju manji i izaćićemo da se nadigravamo, kaže trener Radničkog Dragan Šarac.

 

U prethodnom susretu na Čairu Vojvodina je ubedljivo slavila sa 4:1, a igrači ovaj duel vide kao priliku da pokažu da su tada imali samo loš dan.

 

Kada je u pitanju igrački kadar, Etongu će morati na prinudnu pauzu zbog kartona, a Savić, Frej i Gaku su povređeni.

 

Ulaznice za četvrtfinalni duel Kupa moći će da se kupe na dan utakmice. Za jug I sever potrebno je izdvojiti 300 dinara, za istok i zapad 500, dok ulaznica za ložu iznosi 2000 dinara.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.