Sada i zvanično – Kup je opet u Nišu!

Sada i zvanično – Kup je opet u Nišu!

Na 62. sednici Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije održanoj u Kući košarke u Beogradu doneta je odluka da se Gradu Nišu poveri organizacija finalnog turnira Kupa Radivoj Korać za muškarce u periodu od 13. do 16. februara 2020. godine. U istom terminu i gradu održaće se i Mini kup Srbije.

Nišu će ovo biti 16. put ukupno da organizuje završnicu nacionalnog Kupa, a šesti put uzastopno da će se “Žućkova levica” dodeliti u najvećem gradu na jugoistoku Srbije. Na turniru će učestvoati četiri ekipe iz ABA lige (Crvena zvezda, Partizan, Mega i FMP), zatim finalisti drugog stepena Kupa Srbije (Sloboda i BKK Radnički), kao i dve prvoplasirane ekipe na kraju prvog dela Košarkaške lige Srbije.

Sve o završnicama kup takmičenja održanim u Nišu možete pogledati u jednoj od epiozoda serijala “Legenda o niškoj košarci” pod nazivom “Kup je Niš”.


Povezane vesti

3×3 turnir u Aleksincu pripao Sremskoj Mitrovici (VIDEO)

Aleksinac je jedan od prvih gradova u Srbiji u kojima je zaživeo danas toliko popularni 3×3 basket u kome srpski

Niške ekipe spremne za završnice u takmičenjima mlađih kategorija

Bliži se kraj košarkaške sezone, samim tim sva takmičenja ulaze u najzanimljiviju fazu, borbu za trofeje. U pionirskoj kategoriji slede

Novogodišnji Naisin turnir za osnovce

Naisa ne posustaje. I u vreme praznika nastavlja se rad sa najmlađim kategorijama, pa će u sklopu promocije rukometa, nakon

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.