Razigrana Naisa ubedljiva protiv Voždovca (VIDEO)

ŽRK Naisa-ŽRK Voždovac 34-22 (18-9)

Rukometašice Naise odigrale su nadahnuto i ubedljivo savladale ekipu Voždovca koja je prethodnih godina znala da bude neugodan rival.

Krenula je Naisa silovito, a mesto u startnoj postavi opravdala je Teodora Petković sa 2 gola i 2 asistenciju na početku meča. Gde je Teodora stala, nastavila je Milena Milojević koja je koristila dobra proigravanja na crti, pa je već polovinom prvog dela na svom kontu imala 5 golova za ubedljivih 9-4 za Naisu. U tom periodu odlična je bila i Milena Petković na golu sa 5 odbranjenih udaraca. Sa dobrim odbranama nastavila je i Anastasija Čogurić, koja je čak 10 puta dobro intervenisala. Čvrsta odbrana otvorila je prostor za Naisinu raznovrsnu igru i brze kontre, koje su uspešno realizovale Marija Filipović, Jelena Đurović i Sanja Stamenković, za konačnih 34-22 na semaforu.

Za igračicu utakmice proglašena je Sanja Stamenković koja je bila i najefikasnija sa 6 golova, 5 je postigla Milena Milojević, a po 4 Jelena Đurović i Teodora Petković.

Trener Svetislav Jovanović pružio je šansu svim igračicama, pa i onim najmlađim Lidiji Ivković, Maši Rajković i Emiliji Aranđelović. One nešto iskusnije-Teodora Zdravković i Sanja Stamenković u potpunosti su opravdale poverenje.

U narednom kolu Naisa gostuje ekipi Medicinara u Šapcu.

Niš, hala „Čair“. Gledalaca 200. Sudije: Danijela Sando, Danijela Jakovljević (Čačak). Sedmerci: Naisa 4 (2), Voždovac 4 (4). Isključenja: Naisa 10 minuta, Voždovac 8 minuta.

ŽRK NAISA: M. Petković, Čogurić, Ivanović, Ivković, Zdravković 2, Đurović 4, Aranđelović, Radović 3, Stojanovska 3, T.Petković 4, Pejović 3, Milojević 5, Stamenković 6, Filipović 3, Perazić 1, Rajković.

ŽRK VOŽDOVAC 1955: Andrić, Božinović 8, Milojević 4, Klicov, Petronijević 2, Erić, Petrović 6, Stanisavljević, Šašić 1, Lukić 1, Mitrović, Zafirović, Radosavljević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.