Radnički u petak dočekuje Napredak uz besplatan ulaz za osnovce (VIDEO)

 

Fudbalski klub Radnički 11. kolu Superlige dečekuje ekipu Napretka iz Kruševca. Utakmica je zakazana za petak 18.00 časova

Niški klub posle teškog rasporeda i mečeva odeigranih protiv ekipa iz samog vrha tabele, očekuju mečevi sa protivnicima sličnog  kvalitet. Tek treći put u desetom meču ove sezone Radnički će biti domaćin, što će po najavama trenera Nikole Trajkovića i igrača Miloraa Stajića dovesti do toga da Nišlije zauzmu mesto na tabeli koje im po kvalitetu i renomeu pripada.

U meč sa Napretkom superligaš sa Čaira ulazi kompletan i nada se da će osvajanjem tri boda na ovom meču ući u seriju dobrih rezultata.

U tom pokušaju očekuju i podršku Nišlija zbog čega klub nastavlja sa akcijom koja je namenjena najmlađim navijačima Radničkog. Sva deca do 14 godina moćiće besplatno sa istočne tribine da gledaju utakmicu uz prisustvo punoletnog lica. Jedna punoletna osoba moći će da uvede najviše petoro dece. Ulaz za punoletnu osobu takođe je slobodan!

Organizovan besplatan ulaz osnovaca je obezbeđen na kapiji između zapadne i južne tribine. Tačno 30 minuta pre početka utakmice, odnosno u 17:30h bići omogućen ulazak na stadion i to preko atletske staze do istočne tribine kako bi mališani mogli izbliza videti teren na kome će biti odigrana utakmica i zagrevanje igrača dok budu odlazili do istočne tribine. Zbog toga iz Radničkog pozivaju sve da dođu malo ranije kako ne bi zakasnili na ulaz, jer nakon 17:30h neće biti moguće besplatno ući na stadion.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.