Radnički promovisao trenera, Radoslav Batak debituje protiv Vojvodine (VIDEO)

Fudbalski klub Radnički promovisao je novog trenera Radoslava Bataka. Novi steraget niškog tima nekadašnji je reprezentativac Crne Gore, igrao je za mnoge domaće i inostrane klubove, a kao trener predvodio je novosadsku Vojvodinu i dve tajlandske ekipe. Sa Batakom su u Niš došli i njegovi saradnici Zoran Repac i Davor Berber.

Batak će debitovati u sredu 26. februara, kada će se Radnički od 18 sati sastati sa Vojvodinom u Novom Sadu. Mladi strateg je istakao da prostora za neke velike promene nema. Upoznat je sa igračkim kadrom, a kako kaže, sa nekim igračima je sarađivao dok je bio trener Vojvodine. Kako sada stvari stoje van stroja je jedino Lazar Đorđević koji će zbog problema sa leđima propustiti meč.

Radoslav Batak je četvrti trener na klupi Nišlija ove sezone. Pripreme je počeo Nenad Lalatović, a onda su Radnički predvodili Simo Krunić i Milorad Kosanović.

Posle 22. kola Radnički se nalazi na šestoj poziciji na tabeli sa 36. bodova. Nišlije su do sada zabeležile 11 pobeda, tri remija i osam poraza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.