Radnički počeo sa treninzima u Beleku

Fudbaleri Radničkog odradili su prve treninge u Beleku, gde su stigli u sredu uveče. Prvi trening bio je više zagrevanje za ono što je igrače niškog tima čekalo popodne. Vreme je bilo saveznik niškim fudbalerima samo u toku prepodneva, dok je kraj drugog treninga obeležila jaka kiša. Ipak to nije pokvarilo raspoloženje u ekipi koje je bilo na zadovoljavajućem nivou.

 Odradili smo dva treninga. Polako uvodimo igrače u sistem rada koji nas očekuje do 31. januara. Uslovi u hotelu su odlični, ista je situacija i sa terenima. Imamo sve što nam je neophodno da se dobro pripremimo za nastavak prvenstva. Svakako da nas ovde očekuje zahtevniji deo priprema, ali mislim da su momci spremni za ono što ih očekuje. Na nama je sada da radimo maksimalno odgovorno i predano i da sve što smo planirali sprovedemo u delo, rekao je trener Radničkog Nikola Trajković.

Radnički će u subotu odigrati prvi pripremni meč protiv uzbekistanskog Olimpika. Sledi duel sa češkom Кarvinom (24. 01), pa utakmica sa ekipom Slovačko (27.01), poslednji protivnik biće bugarska Arda (30. januar).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.