Radnički novu sezonu započinje u Subotici (VIDEO)

Fudbaleri Radnickog u okviru prvog kola Superlige gostuju ekipi Spartaka u Subotici. Novu sezonu Nišlije započinju u mnogo izmenjenom sastavu, ali sa velikim ciljevima, novim sponzorom i u novom dresu. Duel u Subotici zakazan je 18.55h.

 

Sa velikim ambicijama fudbaleri Radničkog ulaze u novu sezonu, ciljevi su isti kao i prethodnih sezona  – što bolji plasman i mesto koje vodi u Evopu. Pripremni period, prema oceni trenera Aleksandra Stankovića, odrađen je dobro. Radnički je u Sloveniji zabeležio tri pobede i jedan remi. Prva ovosezonska prepreka za niski tim biće subotički Spartak, a sa Čaira poručuju da od prvog kola moraju da budu usresređeni samo na sebe. Oni podsećaju i da prošla sezona više nikada ne sme da se ponovi.

 

Kako ističe strateg Nislija ono sto je sada najbitnije jeste činjenica da su svi igrači zdravi. On dodaje da Radnički sada ima bolji roster i da su pozicije duplirane, što će mnogo značiti jer sezona dugo traje, a niški tim nadmetaće se u prvenStvu i kupu Srbije. Uoči početka sezone Radnički je predstavio i novu garnituru dresova i potpisao ugovor sa novim sponzorom.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.