Radnički nakon velike drame ispao iz Kupa

Sjajno su se borili fudbaleri Radničkog u četvrtfinalu Kupa Srbije, protiv Crvene zvezde, ali su nakon izvođenja penala ipak poklekli.

 

Sjajni golman Dujmović sa čak 18 odbrana u regularnom toku utakmice, i disciplionovana i borbena igra svih niških fudbalera dovela je do toga da su mreže mirovale svih 90. minuta. Propustila je Zvezda bezbroj prilika. uključujući čak i penal sredinom prvog poluvremena, kada je Dujmović zaustavio udarac Kange.

 

U penal ruletu Borjan je odbranio čak 3 od prva 4 penala Nišlija (Vujadinović, Mlađović i Živojinović), za Zvezdu nisu bili precizni Rodić i Pankov. Onda je penal za Radnički izveo Štulić. Bio je uspešan i nakon toga prstom je utišao publiku. To je bio signal prvo Borjanu, a onda i celom stručnom štabu i ekipi Crvene zvezde da nasrnu na mladog napadača niškog kluba. Epilog svega toga crveni karton Štuliću!!!!

 

Prekid oko ovog incidenta kao da je poremetio Pavkova koji je bio poslednji izvođač za crveno-bele, pa je pogodio prečku i produžio dramu na “Rajku Mitiću”.

 

Mežutim i Borjan je i udodatnoj seriji odbranio penal, ovog puta Stefanu Mitroviću, a Kanga se iskupio za promašen penal u regularnom delu meča i odveo Beograđane u polufinale nacionalnog Kupa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.