Radnički jača napad, Milan Bojović stigao na Čair

Doskorašnji napadač Mladosti iz Lučana – Milan Bojović novi je član Radničkog saopšteno je sa Čaira.

Bojović je još jedno u nizu pojačanje pred evropske izazove, ali i one u domaćem šampionatu. Kako ističu iz kluba bogato iskustvo stečeno u Lučanima biće od velike koristi za Radnički.

Predvođeni Bojovićem  fudbaleri Mladosti igrali su u finalu Kupa Srbije, a takođe su  obezbedili i prvi izlazak u Evropu u istoriji ovog kluba. Nema sumnje da će njegovo iskustvo biti od velike važnosti za ostvarivanje ranije zacrtanih ciljeva Radničkog i da će napadač biti okosnica ofanzivnog Radničkog, a sve u cilju ostvarivanja što boljeg rezultata u evropskim  kvalifikacijama, domaćem šampionatu, ali i Kupu Srbije – poručuju sa Čaira.

Milan Bojović karijeru ja započeo u Partizanu, a nastupao je još za  Radnički Stobek, Srem, Teleoptik, Čukarički, Jagodinu, Vojvodinu, Mladost iz Lučana. Kada je u pitanju inostrana karijera igrao je u Bnei Sakhimu, Larisi, Kaisaru i Žetsuu.


Pre Bojovića klub su pojačali Dejan Meleg, Erik Jirka, Lazar Đorđević, Ivan Ostojić, Stefan Mihajlović, Nikola Petrović, Marko Knežević, Luka Čermelj, Veljko Batrović, Nemanja Tomić, Milan Makarić.

U odnosu na prošlogodišnji sastav klub su napustili Radovan Pankov, Đorđe Crnomarković, Borivoje Ristić, Nikola Drinčić, Petar Grbić, Lazar Ranđelović, Nikola Stanković.


PROMOCIJA NOVOG TRENERA U SUBOTU

Simo Krunić, koji je odradio pripreme sa Radničkim u Sloveniji, biće promovisan u šefa stručnog štaba u subotu. Krunić će na klupi naslediti Nenada Lalatovića koji je ranije napustio klub.

Foto: FK Radnički Niš

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.