Milan Makarić na Čairu, Radovan Pankov na Marakani

Fudbaler Milan Makarić potpisao je dvogodišnji ugovor sa Radničkim. Makarić koji ima 23 godine igra na pozicijma klasičnog i bočnog napadača.

Na Čairu su počeli sa jačanjem ekipe, koju u julu očekuje nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Sportski direktor Radničkog Marko Jovanović zadovoljan je kako je počeo prelazni rok.

Makarić je mlad i školovan igrač sa odličnim fizičkim predispozicijama. U Bačkoj je bio lider i najbolji fudbaler ekipe, a sigurno je da će biti još bolji kada bude igrao u kvalitetnom timu kao što je Radnički. Cilj nam je da do početka priprema što više osnažimo igrački kadar, pratimo dešavanja na tržištu i reagovaćemo čim nam se ukaže prilika da još više osnažimo ekipu pred početak evropskih kvalifikacija, rekao je Jovanović, a prenosi sajt kluba.

Milan Makarić na Čair je stigao kao slobodan igrač, a protekle sezone pranio je boje OFK Bačka. U dosadašnjoj karijeri igrao za Vojvodinu, Proleter iz Novog Sada i Spartak iz Subotice.

Prvi čovek Radničkog Ivica Tončev rekao je da je Makarić prvi igrač u nizu koji će pojačati Radnički. On je još dodao da je će niški tim u novu sezonu ući jači u odnosu na prethodnu, kada je ostvaren istorijski uspeh.


Radovan Pankov potpisao za Zvezdu!

Doskorašnji štoper Radničkog Radovan Pankov potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije ranije je u više navrata isticao da želi da zaigra za beogradske crveno-bele, a želja mu se sada i ispunila.

Čair su ranije napustili Nikola Drinčić, Petar Grbić, Borivoje Ristić, Nikola Stanković i Lazar Ranđelović. Ko će se klupe predvoditi Radnički znaće se do 1. juna, pošto je dosadašnjem treneru Nenadu Lalatoviću istekao ugovor.

FOTO: FK RADNIČKI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.