Radnički doveo štopera iz Radnika

Fudbalski klub Radnički potpisao je ugovor sa iskusnim štoperom Žarkom Markovićem, koji u niški tim dolazi iz surduličkog Radnika.

Iako fudbalska  sezona u Srbiji još uvek nije gotova, niški Radnički već je počeo da formira tim za narednu sezonu.  Prvo pojačanje stiglo je iz Surdulice.

Moja očekivanja su iskreno velika. Nadam se da ćemo napraviti jaku i konkurentnu ekipu koja će se boriti za izlazak u Evropu. Moje lične ambicije su takođe velike. Od prvog dana priprema ću biti sa ekipom, poznajem dosta momaka ovde, tako da mislim da ću se brzo uklopiti. Očekujem da se dobro spremim i da zajedno sa momcima krenemo jako u novoj sezoni. Navijači mogu da očekuju moju maksimalnu predanost klubu i veliku borbu na svakoj utakmici, rekao je Žarko Marković po dolasku u Nišu.

Žarko Marković rođen je 28. januara 1987. godine u Beogradu. Ponikao je u Crvenoj zvezdi gde je prošao sve mlađe selekcije. Kao internacionalac igrao je za rumunski Gaz Metan i kazahstanski Kairat. U Srbiji je igrao za Sopot, BASK i Inđiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.