Prvi poraz Radničkog u Beleku, slede još četiri meča

Fudbaleri Radničkog poraženi su od poljskog prvoligaša ekipe Jagelonije  sa 3:0 (1:0) u prvom kontrolnom meču na pripremama u turskom Beleku.

 

Jagelonija je povela u 38. minutu,  a strelac je bio hrvatski internacionalac Pujić. Prvi deo meča Radnički je odigrao bolje, jer su se na terenu nalazili uglavnom prvotimci, a najbliži postizanju pogotka bio je Đuričković koji je u 30. minutu pogodio prečku.

 

U nastavku su šansu dobili rezervisti, ali i mladi igrači. Ipak boljitka u niškom timu nije bilo. Sa druge strane Jagelonija je u 48. minutu povisila rezultat na 2:0. Konačan rezultat dvadeset minuta kasnije sa bele tačke postavio je Mitrovski.

 

Za Radnički su protiv Jagelonije igrali: Ristić, Stanković, Marković, Bjeličić,Ćirković, Kovačević, Petrović, Ristić, Đuričković, Gavrić, Đuričin, Kojić, Modu, Spasić, Mitrović, Đurić, Dušanić, Stojković i Trifunović.

 

U niškom timu nije bilo Nikole Stevanovića i Nikole Aksentijevića koji imaju reprezentativne obaveze.

 

Vredi napomenuti da se poljski tim nalazi u završnoj fazi priprema, dok je Radnički tek pre tri dana stigao u Tursku. U planu je da niški tim odigra još četiri utakmice u Beleku.

 

FOTO: FK RADNIČKI NIŠ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.