Pratite UŽIVO derbi godine Srpske lige – Istok, Trajal – Jagodina

 

Svega pet kola bilo je potrebno da se iskristališe situacija u samom vrhu Srpske lige – grupa Istok, gde se kao najveći favoriti vode kruševački Trajal, GFK Jagodina, niški Sinđelić i Radnički iz Pirota, uz Budućnost iz Popovca kao klub koji uvek čeka svoju šansu iz prikrajka.

Upravo je ovakav poredak na tabeli, ali odmah treba reći da je Trajal za sada maksimalan sa svih pet pobeda, a poslednja je izvojevana sa minimalnih 1:0 u Pirotu. Njegov rival u ovom kolu GFK Jagodina je u minulom odigrao 1:1 kod kuće s Budućnošću iz Popovca i zato kasni dva boda. Zbog toga je predstojeći meč veoma važan jer u slučaju pobede Kruševljana, prvenstvo bi potencijalno moglo da se pretvori u koncert jedne violine koja bi do kraja držala prvo mesto.

U minule dve sezone, Trajal je dva puta pobedio Jagodince, a dva puta je bilo nerešeno. Prošle sezone, u Kruševcu je bilo 0:0, a u Jagodini 2:0 za Trajal.

U nedelju, 17. septembra od 19:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na YouTube kanalu MerkurXtip-a u saradnji sa portalom Sport juga pratite derbi susret Srpske lige – grupa Istok, između Trajala iz Kruševca i GFK Jagodina.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.