Ponovo human: Andrija Živković platio celokupno lečenje male Lane

Ponovo human: Andrija Živković platio celokupno lečenje male Lane

 

Nakon što je pre dve i po godine donirao 30.000 evra za lečenje niškog novinara obolelog od leukemije, niški fudbaler Andrija Živković uplatio je celokupan iznos za lečenje devojčice Lane Veličković iz Niša.

 

Njoj je dijagnostifikovan tumor u moždanom stablu, zračna terapija u Turskoj košta 23.000 evra, a Andrija je još jednom pokazao na delu ogromnu dozu humanosti.

 

Naš sugrađanin i proslavljeni fudbaler Andrija Živković uplatio je celi iznos lečenja! Ostala prikupljenja sredstva će i te kako poslužiti istom cilju. Reči ne mogu opisati našu zahvalnost – stoji u Facebook objavi Lanine porodice.

 

Andrija Živković sa novinarom Aleksandrom Nikolićem

Andrija Živković sa novinarom Aleksandrom Nikolićem

 

 

Podsetimo, pre dve i po godine ovaj fudbaler velikog srca pomogao je lečenje mladog niškog sportskog novinara Aleksandra Nikolića sa 30.000 evra.

 

Andrija Živković trenutno živi i igra u Solunu, gde nastupa za PAOK, a u prošlosti je branio boje beogradskog Partizana i lisabonske Benfike.

 


Povezane vesti

Cvetković napustio klupu Konstantina

Konstantin je u 12. kolu Druge muške lige Srbije zabeležio deveti poraz ove sezone. Bolja od niškog tima u dvorani

Završen šahovski turnir Open Niška Banja (VIDEO)

U organizaciji Gradskog šahovskog saveza održan je međunarodni turnir Open Niška Banja u šahu. Izuzetno lepa saradnja Gradskog šahovskog saveza

OKK Junior osmi put domaćin Kupa cara Konstantina

U okviru gradske slave Niša već tradicionalno i košarka ima zapaženo mesto. Omladinski košarkaški klub Junior je osmi put organizovao

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.