Pionirske selekcije niških košarkaških klubova na Memorijalu “Moma Stojanović – Moca” (VIDEO)

Pionirske selekcije niških košarkaških klubova na Memorijalu “Moma Stojanović – Moca” (VIDEO)

Košarkaški klub Niš je  organizovao drugi Memorijal “Moma Stojanović – Moca”, u čast svog bivšeg trenera mlađih kategorija i člana stručnog štaba, košarkaškog entuzijaste koji je preminuo 2015. godine.

Na turniru su učestvovale pionirske selekcije Košarkaškog kluba Niš, Omladinskog košarkaškog kluba Nibak, Omladinskog košarkaškog kluba Konstantin i Košarkaškog kluba  Naisus.

Memorijal je održan 9. i 10. septembra u Hali Osnovne škole “Dušan Radović” u niškom naselju Duvanište. Prvog dana  su odigrane polufinalne utakmice. Konstantin je savladao ekipu Niša 54:33, dok je Nibak bio bolji od Naisusa 75:52. Drugog dana turnira u takmici za treće mesto Naisus je savladao ekipu Niša 76:39, a u finalu je Nibak bio ubedljiv protiv Konstantina 82:41.

Turnir je protekao je u veoma dobroj atmosferi, a posebno lepu sliku predstavljao je veliku broj posetilaca u dvorani OŠ “Dušan Radović”.  Memorijalu su prisustvovali i članovi porodice Mome Stojanovića koji su svim učesnicima po završetku turnira uručili nagrade.

Moma Stojanović – Moca je bio je košarkaški entuzijasta, a u Košarkaškom klubu Niš je bio od 1996. godine pa sve do smrti 2015 godine.  Ostavio je dubok trag u klubu i ljudi sa kojima je radio to nisu zaboravili. I ove i prošle godine turnir je sjajno organizovan, a čine se napori da Memorijal u budućnosti postane respektabilan pionirski turnir u regionu.

REZULTATI:

Polufinale:
Niš – Konstantin 33:54
Nibak – Naisus 75:52

za treće mesto: Naisus – Niš 76:39
finale: Nibak – Konstantin 82:41


Povezane vesti

Plesom do znanja i zdravlja – najlepša slika sa Čaira (VIDEO)

Niški predškolci još jednom su se predstavili u najlepšem svetlu. Tradicionalni ples održan je na stadionu „Čair“, pred više od

Lazić: Idemo na pobedu protiv Valjeva

Pakleni tempo u Superligi nastavlja se utakmicama 10. kola. Nais će ponovo igrati kod kuće, a protivnik je ekipa Valjeva.

Milorad Ivetić pojačao vaterpolo klub Nais

Vaterpolo klub Nais pojačao je svoje redove pred početak drugog dela sezone. Ugovor sa niškim timom potpisao je Milorad Ivetić

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.