Oslabljena Naisa poražena od Jagodine (VIDEO)

 

Rukometašice Naise nisu uspele da iznenade apsolutnog favorita, ekipu Jagodine. Gošće su, u 8.kolu Arkus lige, ubedljivo slavile sa 29-21 (18-12).

 

Utakmica je, kako se ispostavilo, već bila rešena u 6.minutu, kada je na semaforu u Sali OŠ „Mika Antić“, stajalo- domaći 0, gosti 5!

 

Nije Naisa dobro otvorila meč i iskusniji tim iz Jagodine je to znao da iskoristi. Uspela je ekipa trenera Đorđa Teodorovića da se konsoliduje i sve ostalo je bilo sasvim solidno.

 

Na poluvremenu je bilo, 6 golova razlika za gošće.

 


Pokušala je Naisa da ugrozi to vođstvo, smanjila na 3 razlike, 18-21, sredinom drugog dela, ali više od toga, podmlađeni niški tim nije mogao. Za Naisu, zbog povrede, nisu nastupile kapitenka Olivera Nikolić i Teodora Petković, koja je teže povređena.

 

Trener Đorđe Teodorović u startnoj postavi dao je prostora mlađanoj Maši Rajković i ona je uspela da se upiše u strelce, baš kao i Mila Mladenović.

 

Najefikasnije u Naisi, sa po 6 golova bile su Nina Milovanović i Sanja Stamenković sa po 6 golova, dok je Tamara Simonović postigla 4.

 

Ugostujućoj ekipi Aneta Adžić je postigla 6 golova, a Nikoleta Pejović i Sara Gugač po 5 golova. Efikasna je bila i nekadašnja igračica Naise Srna Sukur, koja je igrala sa doziranom minutažom, ali se 3 puta upisala u strelce.

 

Jagodina je tako nastavila perfektan niz i sve osim šampionske titule u ovoj sezoni bilo bi pravo čudo.

 

Naisi, sa druge strane, predstoji grčevita borba za opstanak. Jagodina je, ipak, bila prejak protivnik.

 

U 9.kolu Naisa, narednog vikenda, gostuje ekipi Bora.

 

 

 

Niš, sala OŠ“Mika Antić“. Gledalaca:300.

Sudije: Vanja Antić, Jelena Jakovljević (Beograd).

Isključenja: Naisa 4 minuta, Jagodina 6 minuta.

Sedmerci: Naisa 1 (1), Jagodina 6 (5).

 

ŽRK NAISA: Ivanović, Nedeljković, B. Stojanović, T.Petković, Milošević, Đurović 2, Simonović 4, Mladenović 1, M.Petković, J.Stojanović, Stamenković 6 , Nikolić, Milovanović 6, Rajković 1, Mihajlović 1.

ŽORK JAGODINA: Đurašinović, Hlogjik, Radivojević, Adžić 6, Kojčić, Simatović 2, Pejović 5, Sukur 5, Gugač 5, Radević 3, Marković 2, Bojičić 3, Savić, Stojanović, Mitrović.

 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.