Odbojkaši Niša do ribrejka !!!

Nakon neočekivano ubedljivog poraza u prvoj utakmici plej auta uhali Čair sa 3-0, odbojkaši Niša zbili su redove i savladali ekipu beogradskog Partizana u gostima sa 3-2, po setovima (25-20, 28-26, 22-25, 24-26, 15-13)!
Meč u hali “Master” u Zemunu bio je za infarkt! Vodile su Nišlije sa 2-0 u setovima, ali se Partizan vratio i setu “poen za poen” poravnao na 2-2.
U petom, odlučujućem setu više živaca imali su gostujući igrači i uspeli da u dramatičnoj završnici slave sa 15-13.
Blistao je Davide Kovač sa 30 poena, od koga se kao od mladog reprezentativca tako nešto i očekuje. Najbolju partiju u dresu OK Niša pružio je Nestorović koji je zabeležio 20 poena, Dimitrije Đorđević je u pobedi pridodao 13 poena, a kapitenski je odigrao Milan Stojković koji je meč završio sa 12 poena.
Nišlije su u plej autu dodatno oslabljene. Nakon što je Tokić povredio rame, trener Svetozarević praktično može da računa na 7 igrača u rotaciji.
Neplanirani poraz u prvoj utakmici u Nišu je anuliran, tako da se kreće od nule. Naredni meč igra se već u utorak u hali “Čair” u Nišu od 17,00 sati, a iz Odbojkaškog kluba Niš poručuju da više neće biti kikseva.
U elitnom rangu naredne godine igraće ekipa koja prva stigne do tri pobede. Trenutni rezultat u plej autu je 1-1-

10.04.2018.god. u 17,00 sati u hali “Čair”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.