Novopazarci u Čairu zaustavili Kalču u Kupu (VIDEO)

Ekipa Kalče nije uspela da se plasira u polufinale kupa u futsalu pošto je u Hali Čair poražena od ekipe Novog Pazara sa 5:4.

Domaća ekipa ušla je u meč prilično agresivno, imala je prividnu terensku inicijativu, ali su gosti do prednosti, pokazalo se odlučujuće stigli upravo u tom periodu. Pazarci su se u prvom poluvremenu znalački branili, ali su umeli da materijalizuju i svoju brzinu. Sredinom prvog poluvremena postigli su čak tri gola. Domaći fudbaleru uspeli su da do odmora samo umanje razliku na podnošljivih 2:4.

Potpuno otvorena igra vidjena je u drugom poluvremenu. Nišlije su napadale u talasima, ali je to dalo prostora gostima za brze kontranapade, pa su se u nekoliko navrata našli oči u oči sa golmanom domaćih, ali je Milan Đorđević pokazao da je jedan od naših najboljih čuvara mreže.

Sa druge strane, briljirali su i golmani gostiju i oni su najzaslužniji što ekipa Pazara nije ispustila stečenu prednost. Ipak, Nišlije na 3 minuta pred kraj utakmice, nakon kaznenog udarca sa 10 metara stižu na samo gol zaostatka 5:4 za Pazarce.

Prava drama viđena je u finišu. Ređaju se napadi, a 46 sekundi pre kraja sudije sviraju penal za ekipu Kalče. Nakon toga još jedan kazneni udarac sa 10 metara, ali rezervni golman gostiju brani i jedan i drugi udarac i ekipa koju predvodi Vladan Cvetanović, nekadašnja perjanica Niškog fudbala i reprezentativac, prolazi dalje.

Po dva gola za Niški tim postigli su Milan Miljkovič i Nikola D. Stanković, koji je iz kaznenih udaraca imao šansu da Nišlije približi polufinalu.

KMF Kalča se okreće prvenstvenim obavezama, a naredna je, najteža moguća, gostovanje Ekonomcu u Kragujevcu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.