Novak Radulović uspešan i u profi boksu

Novak Radulović uspešan i u profi boksu

Nišlija Novak Radulović, prethodnog vikenda u Helsinkiju u Finskoj zabeležio je nastup u profi boksu. Iako je borba protiv domaćeg takmičara Antti Hijetale, završena bez pobednika, opšti je utisak da je Novak prikazao više u ovom meču.

” Meč u Helsinkiju sam radio protiv jednog od najboljih finskih boksera, i znao sam da će suđenje biti pristrasno, ali sam napravio veliku prednost posebno u poslednje tri runde, i samo je izuzetna spremnost mog protivnika spasila od nokauta. Sudije su meč proglasile nerešenim, ali su mi svi čestitali, govoreći da su zbog domaćeg terena i rejtinga svog borca dali takvu odluku”, istakao je Novak.

U borbama iste večeri nastupila su još tri predstavnika KBK “Niš”: Lazar Stojanović, Dimitrije Đorđević i Aleksandar Veljković, koji su u borbama protiv finskih boksera pretrpeli poraze.


Povezane vesti

Revijalni košarkaški mečevi između Holanđana – EX Jugoslovena i ekipe Amaterske lige Niša (VIDEO)

Amaterska košarkaška liga Niša je napravila još jedan iskorak što se tiče organizacije, afirmisanja košarke i sporta uopšte. Nakon uspešnog

Naisa kreće u novu sezonu sa velikim ambicijama (VIDEO)

Rukometašice Naise započele su pripreme za novu sezonu sa velikim ambicijama. Četa Svetislava Jovanovića prošlu sezonu završila je na trećoj

Mladi šahisti Niša najbolji u Srbiji

Proteklog vikenda u Domu vojske u Beogradu održan je turnir pod nazivom “Nove nade šaha 2019” – Ekipni turnir gradova.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.