Niški košarkaši u kolicima brzo napreduju. Potrebna pomoć za nabavku novih kolica (VIDEO)

Proteklog vikenda KKK Nais opet je bio aktivan i u sklopu promocije ovog atraktivnog sporta odigrao još jedan promotivni meč.  U kruševačkoj sportskoj hali sastali su se sa višestrukim šampionom Srbije, ekipom Singidunuma iz Beograda. Šampion je naravno odneo pobedu, ali u niškoj ekipi nisu krili zadovoljstvo prikazanim, jer je i njihov napredak evidentan iz utakmice u utakmicu.

Najbolji akter meča u Kruševcu bio je proslavljeni srpski reprezentativac Boban Stanković, koji je prethodne nedelje trenirao i nastupao sa ekipom iz Niša.

Iz meča u meč ekipa Naisa stiče novo iskustvo, ali i uviđa kolika je važnost posedovanja adekvatnih sportskih kolica. Pošto aktivnosti niškog kluba polako prestaju da budu rekreativne i postaju profesionalne, nabavka profesionalnih kolica postaje prioritet.

Pre par meseci akcijom koju je pokrenuo klub obezbeđena su kolica za Aleksandra Dinića.

Iz kluba najavljuju nove akcije kako bi i ostali igrači dobili profesionalnu opremu i unapredili svoju igru, pa i igru cele ekipe.

Svako ko je makar jednom gledao košarku u kolicima zna koliko bavljenje sportom znači osobama sa invaliditetom. I jedino što im je važno i o čemu razmišljaju u tom trenutku, dok su na terenu, jeste igra i timski duh.

Ukoliko ste u mogućmosti, pomozite ovim momcima, da žive svoje sportske snove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.