Nenad Lalatović promovisan na Čairu

Nenad Lalatović i zvanično je predstavljen na Čairu , gde je ujedno izvršio prozivku igrača. Temperamentni stručnjak potpisao je ugovor na godinu danu, a cilj je da se Radnički vrati na pravi put.

 

Za proteklu sezonu iz niskog tima kazu da se nikada ne ponovi, a pripreme za novu pocinju sa velikm ambicijama, ciljevima i novim trenerom na klupi. Na prvom okupljanju nije bilo standardnih prvotimaca Đuričkovića, Kovačevića, Pantelića, Gavrića sa kojima se pregovara oko dalje saradnje, a želja novog trenera je da ostanu u klubu. Prvoj prozivci prisustvovala su dobro poznata lica iz prošle sezone Nikola Stevanović, Ognjen Bjeličić, Petar Ristić, Filip Kasalica, Nikola Aksentijević, Nikola Stanković, Kristijan Živković i Petar Ćirković, kao i  mladi igrači.  Vukadin Vukadinović prvo je ovosezonsko pojačanje.

 

Do 26. juna Radnički će trenirati u Nišu, a onda odlazi u slovenačke Terme Čatež gde će provesti 15 dana i odigrati pet kontrolnih utakmica. Lalatović ne veruje da će do tada uspeti da kompletira tim i pored svih napora koje uprava ulaže.

 

Nenad Lalatović predvodio je Radnički u sezoni 2018/2019 kada su oboreni i mnogi klupski rekordi, niški tim tada je bio vicešampion Srbije, ali i igrao polufinale Kupa Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.