Naisina poslednja utakmica u Nišu ove godine

Naisa-Napredak, sala OŠ „Mika Antić“, subota, 04. novembar 18.30

I pored poraza od Crvene Zvezde, Naisa puna samopouzdanja dočekuje narednu utakmicu u šampionatu Srbije. Forma jeste u usponu, a i bodovni saldo je popravljen u prethodnih mesec dana. Naredni protivnik je ekipa Napretka iz Kruševca.

-Sastali smo se sa njima u pripremnom periodu. Radi se o kvalitetnoj ekipi, koja ima i neke iskusne igračice. Ja, međutim, verujem u moje devojke. Pokazale su da vrede i ja očekujem da to potvrde i na utakmici sa Napretkom. Nadam se da će ljubitelji rukometa doći u priličnom broju, jer nam je vetar u leđa, u svakom slučaju, dobrodošao-ističe Slavko Krnjajac, šef Stručnog štaba Naise.

Naisa nakon 7 kola ima polovičan učinak, po 3 pobede i poraza uz jedan nerešen rezultat i nalazi se na 5. mestu Super rukometne lige Srbije.

U naredna dva kola, u slučaju dobrih rezultata Naisa bi mogla  i do zone koja vodi u doigravanje.

Utakmicom sa ekipom Napretka, Naisa zatvara kalendarsku godinu u Nišu, jer će do kraja 2023. godine odigrati još dva prvenstvena meča i to oba u gostima, protiv Bekamenta u Aranđelovcu i protiv Železničara u Inđiji. Nakon toga sledi prvenstvena pauza do druge polovine januara.

Najvažniji, naravno, prvi naredni meč, a to je susret sa ekipom Napretka koji je na programu u subotu, 4. novembra u 18.30 sati u Sali OŠ „Mika Antić“. Ulaz je slobodan.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.