pingpong

Naisin novogodišnji turnir osnovnih škola (VIDEO)

Naisin novogodišnji turnir osnovnih škola (VIDEO)

U organizaciji Ženskog rukometnog kluba “Naisa” u predvečerje praznika održan je Novogodišnji turnir za devojčice koje su 2008.  godište i mlađe. Bilo je i nešto starijih devojjčica, ali je najvažnije da je odaziv bio masovan.

Učestvovale su učenice 10 niških osnovnih škola: OŠ “Dositej Obradović”, OŠ “Kralj Petar I”, OŠ “Dr Zoran Đinđić, OŠ “Sveti Sava”, OŠ “Dušan Radović”, OŠ “Vožd Karađorđe”, OŠ “Kole Rašić”, OŠ “Stefan Nemanja”, OŠ “Ratko Vukićević” i OŠ “Ćele Kula”.

Sve učesnice dobile su majice sa logom akcije, a svaka škola po rukometnu loptu. Ova akcija pokazala se kao pun pogodak.

Sama akcija promocije ženskog rukometa, da podsetimo, započela je pre par meseci.

Dečica su tako, nakon osnovnog upoznavanja sa rukometnom igrom, mogla da  osete malo i šta znači takmičarski duh. Sa druge strane treneri Naise već na prvom koraku mogli su da uoče I talenat kod dece.

Na Novogodišnjem turniru sva dečica su bili pobednici, a ko je zaista bio najbolji na terenu znaće se marta, kada će biti održan drugi, finalni deo turnira, za plasman. Tada   će najuspešnijima biti dodeljene i zaslužena priznanja.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.