Naisin novogodišnji turnir osnovnih škola (VIDEO)

Naisin novogodišnji turnir osnovnih škola (VIDEO)

U organizaciji Ženskog rukometnog kluba “Naisa” u predvečerje praznika održan je Novogodišnji turnir za devojčice koje su 2008.  godište i mlađe. Bilo je i nešto starijih devojjčica, ali je najvažnije da je odaziv bio masovan.

Učestvovale su učenice 10 niških osnovnih škola: OŠ “Dositej Obradović”, OŠ “Kralj Petar I”, OŠ “Dr Zoran Đinđić, OŠ “Sveti Sava”, OŠ “Dušan Radović”, OŠ “Vožd Karađorđe”, OŠ “Kole Rašić”, OŠ “Stefan Nemanja”, OŠ “Ratko Vukićević” i OŠ “Ćele Kula”.

Sve učesnice dobile su majice sa logom akcije, a svaka škola po rukometnu loptu. Ova akcija pokazala se kao pun pogodak.

Sama akcija promocije ženskog rukometa, da podsetimo, započela je pre par meseci.

Dečica su tako, nakon osnovnog upoznavanja sa rukometnom igrom, mogla da  osete malo i šta znači takmičarski duh. Sa druge strane treneri Naise već na prvom koraku mogli su da uoče I talenat kod dece.

Na Novogodišnjem turniru sva dečica su bili pobednici, a ko je zaista bio najbolji na terenu znaće se marta, kada će biti održan drugi, finalni deo turnira, za plasman. Tada   će najuspešnijima biti dodeljene i zaslužena priznanja.


Povezane vesti

Vaterpolisti Naisa savladali su Stari grad (VIDEO)

Vaterpolisti Naisa savladali su Stari grad i tako se revanširali Beograđanima za poraz u prvom delu sezone. Duel 11. kola

Napredak opravdao ulogu favorita na memorijalu “Milan Milošević Mica” (VIDEO)

Napredak iz Aleksinca je pobednik Memorijalnog turnira “Milan Milošević Mica”. Polovina septembra već 11 godina je vreme rezervisano za vredne

Naisa protiv Medicinara potvrdila treće mesto (VIDEO)

Rukometašice Naise savladale su u 5.kolu plej ofa Super lige Srbije ekipu Medicinara sa 30-24. Gošće su u većem delu

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.