Naisa započela pripreme jača za Milenu Milojević

Rukometašice Naise nakon kraćeg odmora krenule su sa pripremama za nastavak sezone. Treneru Svetislavu Jovanoviću na raspolaganju su sve igračice iz jesenjeg dela prvenstva, mada je izvesno da će biti određenih promena.

-Krenuli smo 3.decembra i za sada sve ide po planu. U zimskoj pauzi uspeli smo da se pojačamo, da u naše redove vratimo pivota Milenu Milojević koja  je polusezonu provela u Zaječaru. Međutim, s druge strane, dobre igre protiv portugalki u Čelendž kupu nisu prošle neprimećeno, pa je naš kružni napadač Katarina Bojičić dobila ponudu iz Španije i velika je mogućnost da ćemo opet pasti na jednog pivota-raportira o kadrovskim pomeranjima strateg Nišlijki.

Kompletne pripreme biće realizovane u Nišu.

-Radićemo u Nišu. Prioritet je da sve devojke budu potpuno zdrave i spremne nakon naporne polusezone…i u januaru nas već čeka zgusnut raspored. U planu je da odigramo dve utakmice. Postoje već neki dogovori sa Borom i Bekamentom, pa videćemo-ističe Jovanović.

Prvenstvo u Super ligi za rukometašice nastavlja se 12.januara, a Naisa novu kalendarsku godinu u hali „Čair“ otvara duelom sa ekipom Zaječara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.