Završen 25. Svetosavski turnir u odbojci (VIDEO)

Tradicionalni Svetosavski turnir opravdao je očekivanja. Talentovane devojčice i dečaci predstavljali su svoje škole i borili se za titulu najbolje odbojkaške ekipe u gradu.

Na kraju, finalnog dana, na Svetog savu, razume se, odigrane su finalne utakmice, a najviše razloga za slavlje imale su u pionirskoj konkurenciji-odbojkašice OŠ „Branko Miljković“ i odbojkaši OŠ „Ratko Vukićević“, dok su u omladinskoj konkurenciji bez premca bile odbojkašice Gimnazije „Svetozar Marković“ i odbojkaši Elektrotehničke škole „Nikola Tesla“.

Među pobedničkim ekipama, ali i u timovima drugih škola  kriju se talenti koji će jednog dana možda dostići i najviše odbojkaške visine poput brojnih prethodnika.

Razume se da neće svi poći stopama Ivana Miljkovića, ali je doprinos ovog tradicionalnog turnira zaista veliki-neki će se baš zbog ovog iskustva odlučiti za odbojku, ali je itekako veliki doprinos i zbog same masovnosti Svetosavskog turnira, koji je, još jednom, sa velikim uspehom organizovao Savez za školski sport Niša, uz pomoć Odbojkaškog saveza Niša i pod pokroviteljstvom Grada Niša-Sekretarijata za omladinu i sport Gradske uprave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.