Interaktivni čas na temu sporta održan u OŠ dr Zoran Đinđić u Brzom Brodu (VIDEO)

Ugledni čas za II razred, na temu sporta organizovan je u osnovnoj školi Dr Zoran Djindjić u Brzom brodu. Interaktivna komunikacija pokazala je da ova dečica itekako imaju saznanja o važnosti bavljenja sportom, ali im je otvorila i neka nova saznanja o novim mogućnostima.

Ovom zanimljivom času prissutvovao je i prosvetni inspektor, kao i načelnik Školske uprave u Nišu Dragan Gejo, ali i roditečlji učenika. Aktivno učešće uzeli su predstavnici Sportskog dispanzera u Nišu

Iznenadjenje za učenike predstavljalo je i prisustvo sportista koji su im približili sportove u kojima su oni uspešni, ali i ukazaloi na važnost sporta i rekreacije. Zotran Benić, govorio je o svojoj reprezentativnoj karijeri u malom fudbalu, a Zoran Nejković, predsednik Odbojkaškog kluba „Desetka“ o odbojkaškim danima sa Ivanom Miljkovićem i prednostima koje sport donosi. Najviše aplauza pobrala je učenica VI razreda ove škole, inače aktivna gimnastičarka.

Dečica su bila oduševljenja, ali ono što je najvažnije, sa ovog časa otišla su bogatija za nova saznanja.

Zaključak sa ovog nesvakidašnjeg časa je da su ovakvi časovi deci itekako potrebni i da bi verovatno bilo i više šampiona,  a sigurno mnogo više aktivnih sportista, da je više i ovakvih učitelja istovremeno posvećenih sportu, svom poslu i svojim učenicima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.