Naisa u Pančevu očekuje prve bodove

 

2. kolo ARKUS lige, ŽRK Pančevo – ŽRK Naisa, nedelja, 18.09.2022.godine u 18,00 sati

 

Nakon minimalnog poraza od ekipe Bekamenta na otvaranju sezone, Naisa se sprema da upiše prve bodove u šampionatu. U 2.kolu ekipa iz Niša gostuje novajliji u elitnom društvu, timu Pančeva.

 

-Idemo na pobedu. Naisa je tim sa velikom tradicijom i nemamo prava da razmišljamo drugačije. U Pančevo idemo da se nadigravamo i da u Niš donesemo bodove, ističe Đorđe Teodorović, šef Stručnog štaba Naise.

 

U niškom superligašu dobro su skenirali rivala i znaju odakle preti najveća opasnost.

 

-Ekipa Pančeva je nova u elitnom društvu. Sigurno da poseduje određeni kvalitet. Neke rukometašice jesu odskočile u duelu sa Kikindom i imaćemo to na umu. Ipak, mi gledamo u svoje dvorište i više nas zanima da mi damo svoj maksimum i da nametnemo svoju igru, dodaje Teodorović.

 

Sa početkom sezone, krenuli su i problemi za Naisu. Čak tri igračice iz prve postave su van stroja. Jovane Veljković nije bilo u protokolu ni za meč sa Bekamentom, dok su pre kraja, meč sa ekipom iz Aranđelovca napustila i oba pivota – Milica Mihajlović i Sanja Stamenković.

 

-Milica je povredila rame i na nju sigurno nećemo moći da računamo. Pokušavamo Sanju da osposobimo za utakmicu u Pančevu, raportira trener Naise po pitanju zdravstvenog biltena ekipe.

 

Utakmica sa ekipom Pančeva igra se u nedelju, 18.septembra u 18,00 sati.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.