Naisa u Kragujevcu pred reprezentativnu pauzu

Petak, 06. oktobar, SPD Radnički –ŽRK Naisa

Rukometašice Naise nisu započele sezonu kako su želele. U prva tri kola zabeležena je samo jedna pobeda i to u gostima protiv  ekipe Vojvodine. U duelima na domaćem terenu, Naisa je poražena i od Železničara i od ekipe Mladosti iz Nove Pazove.

-Očigledno da imamo problema na psihološkom planu. Moramo da radimo na tome. Pojačaćemo sa treninzima-rekao je odmah nakon poraza od Mladosti, trener Naise Slavko Krnjajac.

U narednom kolu Naisu očekuje teško gostovanje ekipi Radničkog u Kragujevcu. Ekipa iz Šumadije više nema u svom sastavu najubojitijeg strelca Teodoru Veličković, koja se vratila upravo u Niš, ali je gostovanje u Kragujevcu uvek bilo vrućr. Tim iz Kragujevca ima istovetan učinak kao Naisa, jednu pobedu i dva poraza, pa će duel u petak pokazati koja će ekipa reprezentativnu pauzu dočekati u boljem raspoloženju.

Već u subotu, 7.oktobra, zakazano je reprezentativno okupljanje zbog kvalifikacionih mečeva za EP sa selekcijama Bugarske i Turske.

U izabranoj selekciji nema nijedne rukometašice Naise.

Ova pauza prilika je za dodatni rad u Naisi kako bi se spremno dočekao nastavak prvenstva, koji je utakmicama 5.kola, zakazan za 18.oktobar.

 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.