Naisa “razbila” Vojvodinu u Novom Sadu

Rukometašice Naise slavile su protiv ekipe Vojvodine rezultatom 30-22 (16-8) i na taj način, nakom Mladosti iz Nove Pazove izbacile iz konkurencije još jednog rivala za visok plasman.

 

U meč sa Vojvodinom Naisa je ušla „našpanovano“ i već nako nekoliko minuta rezultat je bio 4-0 za ekipu iz Niša. Do kraja susreta, Naisa nije ispustila vođstvo.

 

Odlično su po desnoj strani sarađivale Jelena Terzić i Teodora Petković, ali valja istaći i ovog vikenda odličnu na golu Katarinu Kosanović koja je proglašena i za igračicu utakmice.

 

Poluvreme je završeno vođstvom Naise od 16-8 i već tada je bilo jasno da bodovi idu za Niš.

 

U drugom delu je Naisa nastavila da povećava prednost koja je u 55.minutu iznosila i 13 golova razlike, 29-16.

 

Naisa je tada smanjila gas, a Vojvodina upristojila „minus“. Utakmica je završena rezultatom 30-22 za ekipu iz Niša.

 

I u ovom meču, baš kao i protiv Mladosti, Naisa je pokazala da je digla kvalitet igre i da u nastavku šampionata tek treba očekivati lepe vesti iz ženskog rukometa.

 

Najefikasnija u redovima Nišlijki bila je Olivera Nikolić sa sedam, Jelena Terzić je postigla 6, Jovana Veljković 5, a Sanja Stamenković i Teodora Petković po 4 gola. Dobru rolu  imala je i Jelena Đurović koja se 3 puta upisala u strelce, dok je Katarina Ivanović pokazala da postaje stručnjak za odbranu sedmeraca.

 

U narednom kolu Naisa dočekuje ekipu Bora.

 

Novi Sad, SC Slana bara. Gledalaca 100. Sudije: Nikola Musić, Stevan Đurašinović (Vrbas). Isključenja: Naisa 14 minuta, Vojvodina 8 minuta. Sedmerci: Naisa 1 (0), Vojvodina 4 (2).

ŽRK NAISA: Kosanović, Ivanović, Ranđelović, Terzić 6, Petković 4, Đurović 3, Veljković 5, Dala, J.Stojanović, Stamenković 4, Nikolić 7, Rajković, Mihajlović 1, B.Stojanović, Milovanović.

ŽRK VOJVODINA: Guteša, Ivošević, Raič, Vulić 1, Žarković 6, Đukić 3, Čabarkapa, Lazić, Todorovski, Veličković 3, Mijailović 4, Bošnjak 1, Zečević 3, Bahun, Korać, Uzelac 1.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.