Naisa protiv Kikinde za prekid loše serije

 

Nakon dvomeča u EHF Evrokupu i poraza od Elčea, Naisa se okreće domaćem šampionatu. U stručnom štabu Naise ističu da je nastup u Evropi izuzetno značajan i da će izvući određene pouke, koje će biti od koristi u domaćem šampionatu.

 

-Zaista nisam nezadovoljan prikazanim u Španiji. Tačno je da smo nadigrani u prvom poluvremenu prvog meča sa 8 golova razlike, ali sve ostalo je bilo više nego solidno. Elče jeste za klasu bolji tim, jer se takmiči u znatno jačoj ligi, ali smo mi uspeli da se adaptiramo, tako da smo, osim u tom prvom delu prvog meča, bili prilično ravnopravni. Videli smo koliko možemo i gde škripi i smatram da će nam to biti od izuzetne koristi u nastavku šampionata-ističe Đorđe Teodorović, strateg Naise.

 

Naisa jeste u neprijatnom nizu od 3 poraza, ali svi u timu iz Niša veruju da će „crni“ rezultatski niz biti prekinut već ovih dana, kada Naisa gostuje Kikindi.

 

-Za mene je najvažnije da su sve igračice zdrave i da smo iz dve internacionalne utakmice u dva dana, izašli bez povreda. Znamo da nas pobeda protiv Kikinde vraća u gornji deo tabele i učinićemo sve da tako i bude-optimista je Teodorović.

 

Utakmica sa Kikindom igra se 20.oktobra u 20,00 sati, a onda je, u narednom kolu Arkus lige Naisa slobodna.

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.