Naisa na startu Super lige sa Inđijom (VIDEO)

Novo prvenstvo u elitnom rangu rukometašica kreće za vikend. Otvaranje sezone u Nišu zakazano je za ponedeljak kada Naisa, u hali „Čair“ dočekuje ekipu Železničara iz Inđije. Šef Stručnog štaba Naise Slavko Krnjajac apostrofira odličan rad u pripremnom periodu uz veliki broj utakmica i ističe da sa nestrpljenjem očekuje meč u ponedeljak.

 

Jedna od uzdanica trenera Krnjajca biće Jelena Knežević, koja sezonu dočekuje sa nešto izmenjenom ulogom. Primarno će joj biti mesto pivota, baš kao i u reprezentativnim selekcijama. Ona ističe odličnu atmosferu u ekipi i podvlači da je ovo novi nivo Naise.

 

Jelena će igrati na mestu pivota, ali ne znači da trener Krnjajac, njenu visinu i ubitačan šut neće koristiti i na bekovskim pozicijama.

Ipak, na tom mestu, svakako će biti neprikosnovena Teodora Veličković, povratnica u Naisu, koja se u Niš vratila sa oreolom najboljeg strelca lige. Njena očekivanja su da se Naisa bori za sam vrh tabele, a kako naglašava, značajnu ulogu u tome imaće i niška publika koju poziva da se već u ponedeljak odazove u što većem broju.

 

Utakmicu 1. kola Super lige Srbije Naisa igra u ponedeljak, 18. septembra u 19,00 sati, a protivnik je Železničar iz Indjije. Ulaz je slobodan.

 

 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.