Naisa na kraju treća

Niški tim bolji i u revanšu ŽRK Bekament BB- ŽRK Naisa 24-29(11-16)

 

Rukometašice Naise “overlie” su 3.mesto pošto su i u revanšu savladale ekipu Bekamenta sa 29-24 (16-11). Da podsetimo, superligaš iz Niša bio je ubedljiv i u prvoj utakmici u Nišu kada je slavio sa 33-20.

 

Rukometašice Naise nisu dozvolile iznenađenje. Rezultatski su se odvojile već sredinom prvog dela susreta i pobednik dvomeča bio je rešen. Odlične partije pružile su igračica utakmice Marija Filipović sa 8 pogodaka, dok su Stankovski i Gakidova postigle po 6.

 

Slavila je Naisa sa 29-24 i na taj način, izuzetno turbulentnu sezonu, privela kraju. Jesu ambicije bile veće, šampionske, ali je klub u odsutnim momentima praktično bio bez ozbiljnije podrške grada, pa je 3.mesto maksimum u ovom trenutku. Čestitke devojkama!

 

U Finalu plej ofa sastaju se ekipe Jagodine i Radničkog iz Kragujevca.

 

 

Aranđelovac, SRC “Šumadija”. Bez gledalaca.

Sudije: Marko Boričić, Dejan Marković (Beograd).

Isključenja: Naisa 4 minuta, Bekament 4 minuta.

Sedmerci: Naisa 3 (2), Bekament 6 (3).

 

 

ŽRK Naisa: Petković, Ivanović, T.Petković , Ranđelović, Đurović , Radović 3, Stojanovska 1, M.Petković, Stankovski 6, Stamenković , Nikolić 1, Filipović 8, Simatović 2, Sukur, Tasić 1, Gakidova 6.

 

ŽRK Bekament BB: Kačarević, Nićiforović, Simić, Tomić, Mitrović, Radojičić 1, Cvijanović 1, Ankić 1, Anić 4, Stanojlović 5, Stanić , Stamenić 6, Lazarević 2, Tomković 2, Rajović2, Grbić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.