Nais u Velikoj Plani domaćin beogradskim klubovima

Nais u Velikoj Plani domaćin beogradskim klubovima

U vikendu pred nama Klub košarke u kolicima Nais sastaće se beogradskim ekipama, Soko i Singidunum, ovoga puta u Velikoj Plani u okviru turnira u košarci u kolicima „Trofej Velika Plana 2021“. Na turniru učestvuju tri ekipe: KKK „Nais“ – Niš, KKK „Singidunum“ – Beograd i KKK „Soko“ – Beograd. Utakmice na turniru se boduju za tekući šampionat Srbije u košarci u kolicima – Prvu ligu Srbije (PLS).

 

Slaven Nonković (KKK Nais)

 

„Singidunum je apsolutni favorit turnira, tu nema dileme. Šampion je države, imaju najbolje i najiskusnije igrače. Protiv KKK Soko tražimo svoju šansu. Na papiru je KKK Soko favorit, imaju iskusnije igrače, dobili su nas dva puta ubedljivo na prijateljskim utakmicama tokom prošlog oktobra, ali smo ih pre par sedmica dobili na njihovom terenu u prvenstvenoj utakmici. Dobro smo trenirali, daćemo sve od sebe na terenu.“ – rekao je Slaven Nonković, igrač KKK Nais.

 

Turnir se igra u subotu 29. maja sa početkom u 10.30 u organizaciji Sportskog saveza opštine Velika Plana (SSOPV), pod pokroviteljstvom Opštine Velika Plana, a u saradnji sa Savezom košarkaša u kolicima Srbije (SKKS) i KKK „Nais“ – Niš, a uz podršku Turističke organizacije Velika Plana (TOVP). Podršku organizaciji turnira će dati i studenti Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Nišu, kao volonteri.


Povezane vesti

Crvena zvezda odbranila trofej na Memorijalu “Bane Milačić” (VIDEO)

Košarkašice beogradske Crvene zvezde osvojile su i drugo izdanje Memorijala posvećenog Banetu Milačiću, koji je proteklog vikenda održan u hali

Marš Gvozdenog puka ka drugoligaškom društvu

  Ono što je bilo poznato svim poznavaocima futsal zbivanja u Trećoj futsal ligi Istok u petak je dobilo i

Lola Radivojević šampionka Srbije

Na terenima TK Trim u Beogradu završeno je Dvoransko prvenstvo Srbije u konkurenciji teniserki i tenisera do 14 godina. U

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.