Naisa lako sa Vojvodinom, sledi Jagodina (VIDEO)

Rukometašice Naise rutinski su savladale ekipu Vojvodine sa 10 golova razlike, 32-22 (18-12). Tim  iz Novog Sada bio je ravnopravni protivnik samo u prvih 20-ak minuta, kada su i koliko-toliko držali rezultatski priključak. Naisa tada tempom lomi protivnika i od 12-10, za tili čas stiže do 16-10, koliko je stajalo na semaforu u 27.minutu. Na odmor se i odlazi sa 6 golova prednosti.

U drugom delu Naisa je dodala još malo gasa, došla do svoje prepoznatljive igre, sa jakom odbranom i brzim kontrama i potvrdila da je u ovom trenutku znatno kvalitetniji rival od novosađanki.

Na terenu je dominirala Katarina Radović koja je sjajno razigravala svoje saigračice, a do kraja susreta uspela je da se čak 8 puta upiše u listu strelaca, što je bilo dovoljno da na kraju ponese i epitet igrača utakmice.

Svoju najbolju partiju u dresu Naise pružila je Slađana Perazić koja je postigla 6 golova. Trener Svetislav Jovanović pružio je šansu svim igračicama, a kuriozitet je da je debitovala i 14-ogodišnja Branka Stojanović, koliko ima i Maša Rajković, koja je još ranije upisala prve minute u dresu prvog tima Naise.

Njihovim napretkom trener Jovanović je zadovoljan pa su upravo zbog toga i prekomandovane u prvi tim. Sa druge strane, strateg Naise imao je šta  da zameri svojim iskusnijim igračicama.

Naisa je dobro startovala i vezala dve pobede. Predstoji najveće iskušenje. Nakon pauze u prvenstvu zbog obaveza reprezentacije, niški superligaš gostuje aktuelnom šampionu, ekipi Jagodine.

Niš, hala „Čair“. Gledalaca: 300. Sudije: Miloš Jevtić, Đorđe Jevtić (Lazarevac). Sedmerci: Naisa 4 (3), Vojvodina 6 (6). Isključenja: Naisa 4 minuta, Vojvodina 2 minuta.

ŽRK NAISA: Čogurić, Milena Petković, Ivanović, Veljković 1, Đurović 2, Radović 8, Stojanovska 3, Teodora Petković 1, Magdalena Petković, Pejović 2, Milojević 3, Stamenković 2, Filipović 4, Perazić 6, Rajković, Stojanović.

ŽRK VOJVODINA: Guteša, Radojičić, Vuičić 2, Čaušević 2, M.Lovrić 1, Đukić 2, Ivanić 1, N.Lovrić, Berak, Dmitrović 10, Majstorović, Mažić 3, Božanić, Mirković 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.